الجامعة تقدم دعماً لمستشفى الامراض الصدرية بالكويفية

الجامعة تؤكد مسؤوليتها المجتمعية وتدعم مستشفى الكويفية<(*)>(*)>(*)>(*)>(*)<(*)>(*)<(*)>عززت الجامعة الليبية الدولية للعلوم الطبية رسالتها المجتمعية وبرامجها المختلفة، من خلال الدعم الذي قدمتها يوم أمس إلى مستشفى الأمراض الصدرية بالكويفية متمثلاً في بعض التجهيزات وقيمة مالية.وعبر السيد مدير المستشفى الدكتور أنس البرغثي في تصريح للمركز الاعلامي، عن امتنانه وتقديره وعرفانه للجامعة، معتبراً مبادرتها الخيرة تعزيزاً للشراكة والاتفاقية العلمية التي تجمعهما، ومشيداً بالدور الريادي للجامعة.ومن جهته قال رئيس مجلس الجامعة المكلف أ.د. عبد الله المنصوري إن الجامعة تؤمن بأهمية دورها في محيطها المجتمعي، ومنذ الايام الأولى للحملة الوطنية لمكافحة مرض فيروس كورونا تواصلنا مع مستشفى الامراض الصدرية وساهم أعضاء هئيئة التدريس بكلية العلوم الطبية في جهود معايرة واعداد الجهاز الخاص باجراء التحاليل (PCR)، مشيداً بدور المستشفى في تنفيذ الخطة التعليمية للكلية من خلال استقباله للطلبة ضمن التدريبات العملية...............................المركز الاعلامي 24 مارس 2020م

Gepostet von ‎الجامعة الليبية الدولية للعلوم الطبية (LIMU)‎ am Dienstag, 24. März 2020

The Libyan International Medical University has strengthened its community mission and programs with the support it provided yesterday to the Hospital of Thoracic Diseases in Koifiya, represented by some equipment and financial value.

In a statement to the Media Center, Mr. Dr. Anas Al Barghathi expressed his appreciation and gratitude to the University, considering its charitable initiative to strengthen the partnership and scientific agreement that brings them together, and praised the leading role of the university.

For his part, the President of the University Council in charge Of The University Dr. Abdullah Al Mansouri that the university believes in the importance of its role in its community environment, and since the first days of the national campaign to combat Coruna disease we have reached out to the Hospital of Thoracic Diseases and the faculty members of the Faculty of Medical Sciences contributed to the efforts to calibrate and prepare the special device for the conduct of analysis (PCR), praising the role of the hospital in implementing the educational plan of the faculty through receiving students as part of the practical training.

فرصة لطلبة الجامعة الليبية الدولية للعلوم الطبية 1
فرصة لطلبة الجامعة الليبية الدولية للعلوم الطبية
يصادف الاسبوع الثاني من شهر ديسمبر حدث "ساعة برمجة"
يصادف الاسبوع الثاني من شهر ديسمبر حدث “ساعة برمجة”